Насіння Мікрозелені кукурудзи 50 г , ТМ Геліос
Код товару: 003933
- +
10.00
Купити
Характеристики:
Вид салату
мікрозелень
Термін дозрівання
Ранньостиглий
Країна виробник
Україна
Колір
Жовто-зелений
Будьте спокійні за своє замовлення
Надійний інтернет-магазин Працюємо з 2015 року, 1000+ відгуків реальних покупців на сайті.
Ми працюємо з перевіреними постачальниками Усі товари постачальників відповідають стандартам та вимогам законодавства.
Великий асортимент В нашому магазині понад 3500 різноманітних позицій.
Якісне та швидке обслуговування Приємні та досвідчені менеджери проконсультують і допоможуть з Вашим замовленням.
Мінімальна сума замовлення - 300 грн
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:
від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою
Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.
Способи доставки
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Нова Пошта;
Укрпошта;
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Режим роботи
Способи оплати
Онлайн оплата системою
Оплата на пошті при отриманні.
Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!
- Опис
- відгуків(0)
Опис товару
Одна з найпродуктивніших культур, що є джерелом олії і зерна, пропонує нам корисну і дуже цікаву мікрозелень.
Мікрозелень кукурудза - корисні властивості:
У вигляді микрогрина кукурудза дуже корисна для кісткових тканин, посудин, при порушеннях роботи системи обміну речовин і цукровому діабеті. Зменшує щільність і в'язкість жовчі, знижує кількість холестерину і білірубіну в крові, сприяє розчиненню жовчних каменів. Підвищує загальну витривалість організму, покращує пам'ять і стимулює кровотворення.
Мікрозелень кукурудзи містить:
Залізо, калій, натрій, кобальт, молібден, хром, цинк, фосфор, магній.
Вітаміни С, Е, D, В1, В2, B6, В12, PP, К.
Тіамін, ніацин, пантотенову кислоту.
Рослинний білок і клітковину.
Комбінація мікроелементів і ферментів в мікрозелені кукурудзи допомагає у боротьбі з раком кишечника і знижує темпи розвитку атеросклерозу.
Мікрозелень кукурудзи в кулінарії:
Ніжний, яскраво виражений солодкий смак зі своїм особливим, унікальним ароматом і хрусткою волокнистою текстурою - микрогрин кукурудзи нікого не залишить байдужим.
Особливо мікрозелень кукурудзи хороша у блюдах, де необхідно відтіняти головний компонент на контрасті або створити оригінальну смакову комбінацію - наприклад поєднати морепродукти або копченину і різкі овочі. Можна використати як компонент салатів, холодних супів, або просто як самостійний гарнір, доповнення до омлетів і каш, основу для бутербродів і смузи, де її солодкість буде дуже до речі.
Цікавий компонент для веганських і сыроедческих десертів. Але це усе торкається тільки жовтуватих втеч кукурудзи. У більше пророщеної кукурудзи, що змінила колір на зелений, солодкість замінюється на гіркуватість, і це варто враховувати при плануванні смакової картини страви.
Мікрозелень кукурудзи - особливості вирощування:
Одна з самих швидкорослих культур, яка любить темряву і тепло. Тверде зерно вимагає замочування на 10-12 годин. Висаджувати можна як на грунт, так і мати або сітчасті лотки. Пророщування як такого немає. На ранніх стадіях зростання сонячне світло кукурудзі протипоказане. Надалі уникати прямих променів, а краще все робити в темряві - вироблення хлорофілу робить жовті м'які і солодкі втечі зеленими, жорсткими і гіркуватими.
Субстрат - грунт, килимки і всілякі матеріали, контролюючі кількість вологи, що поглинається, - джут, вата, марля і тд.
Поливши - скромний, не більше ніж зволоження до рівня віджатої губки.
Освітлення - наймінімальніше, краще без нього.
Результат досягши паростків 5-7 см, звичайно це 7, макс 10 днів.
Мікрозелень кукурудзи добре зберігається в холодильнику до двох тижнів в герметичному контейнері.