Каталог
Кошик 0

Насіння Гарбуза Сім Симеонів суміш, 100 шт., ТМ Солнечный Март

Код товару: 4823098302063

Немає в наявності
Повідомити про наявність
Характеристики:
Термін дозрівання Ранньостиглий
Колір плоду Суміш
Фасовка Гігант пакет
Форма плоду Суміш
Вид гарбуза Мускатний
Колір м'якуша Суміш
Країна виробник Україна
Виробник Солнечный Март
Мінімальна сума замовлення - 300 грн

Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:

від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою

Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.

Способи доставки

Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:

Нова Пошта;

Укрпошта;

Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки

Режим роботи

Способи оплати

Онлайн оплата системою
Оплата на пошті при отриманні.

Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!

  • Опис
  • відгуків(0)

Опис товару

Яскрава суміш, що представляє широку різноманітність високоякісних столових сортів гарбуза різних форм і забарвлень. Бленд Сім Симеонів складається з 7 сортів гарбузів, які визрівають в кліматичних умовах України і дають найсолодші, смачні плоди, універсальні у використанні. Marina di Chioggia, або Морський гарбуз з великими сіро-зеленими плоскими тюрбанами, дуже грубо бородавчастими з великими виступами, середньою вагою 4,5 кг. Дуже смачна, суха, помаранчева багата солодка м'якоть. Смачний запеченим, в супах, «gnocchis a` la parisienne» або в пирогах. Якщо його правильно прибрати з грядки і підготувати до зберігання, то кажуть, що цей гарбуз буде зберігатися протягом 2-3 років. Дозріває через 95 днів після сходів. Цукерка - дуже солодкий, високоврожайний, порційний, середньостиглий сорт (115-138 днів). Плоди круглі, трохи шорсткі, сегментовані, середня маса плодів 1,2-1,8кг (до ЗКГ). М'якоть дуже соковита і солодка, м'яка, червоно-помаранчева з підвищеним вмістом цукру, каротину і вітамінів. Один з найсолодших і невибагливих сортів. На одній рослині залишають від 2 до 6 плодів. Waltham Butternut відмінний порційний гарбуз вагою 1,5-2,5 кг. Вершково-жовті плоди з твердою гладкою шкірою мають невелику насінну порожнину і пряму товсту м'ясисту шию, з темно-помаранчевою багатою сухою м'якоттю. Її чудовий смак тільки поліпшується при тривалому зберіганні. Ці ранні гарбузи дозрівають через 90 днів після сходів, але виключно добре зберігаються. Beretta Piacentina, відома як Бере П'яченци - пізній (130 днів) сорт, придатний для тривалого зберігання взимку (5-6 місяців). Плоди великі, масою 5-7 кг з плоскою формою, ребристі, мають сіру нерівну шорстку шкіру. Смачна горіхова плоть яскраво-помаранчевого кольору з високим вмістом цукру і неймовірно твердою, але не волокнистою консистенцією. Rouge Vif D`Etampes прекрасний французький гарбуз, відомий як Попелюшка з дуже сплюсненими темними червоно-помаранчевими плодами з широкими ребрами, вагою до 10 кг. М'якоть щільна, безволокниста, дуже солодка, красивого помаранчевого кольору. Користується популярністю у шеф-кухарів у приготуванні супів, тому що її м'який аромат не перевершує інші інгредієнти. Відмінний смак в пирогах або в будь-яких інших стравах, може бути зібрана маленькою для обсмажування. Добре зберігається. Диво - сорт мускатного гарбуза універсального використання. Дозріває за 90-100 днів. Плоди перцевидної форми, світло-коричневого кольору з рожевим відтінком і восковим нальотом. Кора тонка, шкіряста. М'якоть дуже товста (до 10 см), хрустка, солодка, соковита. Маса середнього плоду - 8-9 кг. Red Kuri Hokkaido - це червоний японський гарбуз каплевидної форми, відомий як Цибулевий Сквош. З ніжною маслянистою і сухою м'якоттю, покритою щільною їстівної шкірою. Його золотиста плоть має багатий солодкий смак з яскраво вираженим, характерним каштановим відтінком. Кожна рослина утворює від 3 до 5 порційних плодів вагою 1,5-2,5 кг. Вони дуже рано дозрівають (за 90 днів) і мають чудові характеристики зберігання.

Схожі товари

Вас також зацікавить