Міцелій гриба Опеньок Осінній - їстівний гриб універсального використання. Використовують свіжим (відварювання близько 25 хвилин) в супах і других стравах, солоним і маринованим (краще молоді гриби), можна сушити. М'якоть тонка, щільна або м'яка, в ніжці жорстка, білувата, з приємним грибним запахом. Капелюшок діаметром до 12см, спочатку опуклий, майже кулястий, пізніше плоский, з горбком в центрі. Краї спочатку загорнуті всередину, потім розправляються. Шкірочка бура, сіро-коричнева, жовто-коричнева залежно від породи дерева і умов зростання. Ніжка довга, 8-15 (20) см і діаметром близько 1 см, часто вигнута, пружна, зі світлим плівчастим кільцем або залишками від нього. Інструкція з вирощування міцелію гриба Опеньок.Міцелій гриба Опеньок вирощується двома способами - на деревині і на рослинних рештках. Давайте розглянемо перший спосіб.Опеньків ростять в теплицях і підвалах, або ж просто в тінистих місцях. Для вирощування використовують чурки довжиною до півметра, напилених зі свіжих стовбурів деревини діаметром до 25 см. По всій площі в цих цурках будь-яким зручним способом роблять поглиблення глибиною приблизно 4-5см і діаметром до 2-х. У них кладуть шепотку міцелію і закупорюють тирсою, корою - головне - не дати грибниці випасти. І приблизно за 2-3 місяці міцелій гриба Опеньок пронизує все дерево. Вологість при цьому повинна складати не менше 90%, при необхідності потрібно розбризкувати воду. Тепер чурки можна прикопати в землю, головне що б не було прямих сонячних променів. Прикопавши, не забувайте їх поливати. Висаджені таким способом гриби ростуть до 6 років
Нема відгуків
Замовлення зі 100% оплатою обробляються в першу чергу.
При 100% передоплаті ви не сплачуєте перевізникам послуги перерахунку коштів.
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів при замовленні:
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Пн-Пт: 9:00 - 18:00 | Сб: 10:00 -16:00 | Нд: вихідний
Тел: