Міцелій гриба Опеньок Літній - годиться для вживання в свіжому вигляді. Опеньок літній смажать, варять, маринують, готують різні грибні страви, супи, соуси і підливи. Капелюшок діаметром 3-6 см, спочатку опуклий, по мірі старіння гриба стає плоским, з добре вираженим широким горбком. Ніжка висотою до 7 см, діаметром 0,4-1 см, щільна, у верхній частині світліша, ніж капелюшок, гладка, нижче кільця з'являються маленькі темні лусочки. Краї капелюшки з помітними борозенками, в сиру погоду навколо горбка є концентричні зони і темніші поля. Шкірочка гладенька, слизова. М'якоть тонка, водяниста, блідого жовто-коричневого кольору, в ніжці більш темна, з м'яким смаком і приємним запахом свіжої деревини. Пластинки шириною 0,4-0,6 см, приросли або слабо низхідні, відносно часті, спочатку світло-коричневі, потім буро-коричневі. Інструкція з вирощування міцелію гриба Опеньок.Міцелій гриба Опеньок вирощується двома способами - на деревині і на рослинних рештках. Давайте розглянемо перший спосіб.Опеньки вирощують в теплицях і підвалах, або ж просто в тінистих місцях. Для вирощування використовують чурки довжиною до півметра, напилених зі свіжих стовбурів деревини діаметром до 25 см. По всій площі в цих цурках будь-яким зручним способом роблять поглиблення глибиною приблизно 4-5см і діаметром до 2-х. У них кладуть шепотку міцелію і закупорюють тирсою, корою - головне - не дати грибниці випасти. І приблизно за 2-3 місяці міцелій пронизує все дерево. Вологість при цьому повинна складати не менше 90%, при необхідності потрібно розбризкувати воду. Тепер чурки можна прикопати в землю, головне що б не було прямих сонячних променів. Прикопавши, не забувайте їх поливати. Висаджені таким способом гриби ростуть до 6 років.
Нема відгуків
Замовлення зі 100% оплатою обробляються в першу чергу.
При 100% передоплаті ви не сплачуєте перевізникам послуги перерахунку коштів.
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів при замовленні:
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Пн-Пт: 9:00 - 18:00 | Сб: 10:00 -16:00 | Нд: вихідний
Тел: