Каталог
Кошик 0

Міцелій Опеньок Осінній, 10 г

Код товару: 00431

Немає в наявності
Повідомити про наявність
Характеристики:
Країна виробник Україна
Виробник Насіння країни

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, ви нічим не ризикуєте Чесна гарантія повернення коштів
Правильний відбір Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні
Високі європейські стандарти Ретельна перевірка кожної рослини
Відповідність всіх сортів Гарантуємо відповідність фото товару і вирощоної рослини
Мінімальна сума замовлення - 300 грн

Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:

від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою

Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.

Способи доставки

Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:

Нова Пошта;

Укрпошта;

Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки

Режим роботи

Способи оплати

Онлайн оплата системою
Оплата на пошті при отриманні.

Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!

  • Опис
  • відгуків(0)

Опис товару

Міцелій гриба Опеньок Осінній - їстівний гриб універсального використання. Використовують свіжим (відварювання близько 25 хвилин) в супах і других стравах, солоним і маринованим (краще молоді гриби), можна сушити. М'якоть тонка, щільна або м'яка, в ніжці жорстка, білувата, з приємним грибним запахом. Капелюшок діаметром до 12см, спочатку опуклий, майже кулястий, пізніше плоский, з горбком в центрі. Краї спочатку загорнуті всередину, потім розправляються. Шкірочка бура, сіро-коричнева, жовто-коричнева залежно від породи дерева і умов зростання. Ніжка довга, 8-15 (20) см і діаметром близько 1 см, часто вигнута, пружна, зі світлим плівчастим кільцем або залишками від нього. Інструкція з вирощування міцелію гриба Опеньок.Міцелій гриба Опеньок вирощується двома способами - на деревині і на рослинних рештках. Давайте розглянемо перший спосіб.Опеньків ростять в теплицях і підвалах, або ж просто в тінистих місцях. Для вирощування використовують чурки довжиною до півметра, напилених зі свіжих стовбурів деревини діаметром до 25 см. По всій площі в цих цурках будь-яким зручним способом роблять поглиблення глибиною приблизно 4-5см і діаметром до 2-х. У них кладуть шепотку міцелію і закупорюють тирсою, корою - головне - не дати грибниці випасти. І приблизно за 2-3 місяці міцелій гриба Опеньок пронизує все дерево. Вологість при цьому повинна складати не менше 90%, при необхідності потрібно розбризкувати воду. Тепер чурки можна прикопати в землю, головне що б не було прямих сонячних променів. Прикопавши, не забувайте їх поливати. Висаджені таким способом гриби ростуть до 6 років

Схожі товари

Вас також зацікавить