Насіння Лимонна трава, 0.1 г, ТМ Солнечный Март
Код товару: 4823098305774
Будьте спокійні за своє замовлення
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:
від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою
Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Нова Пошта;
Укрпошта;
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Режим роботи
Онлайн оплата системоюОплата на пошті при отриманні.
Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!
- Опис
- відгуків(0)
Опис товару
Лимонна трава (Cymbopogon citratus) - висока багаторічна трава сімейства злакових. Інші назви: сорго лимонне, цитронелла, лемонграс, fever grass. В ідеальних умовах (тропічний клімат) лимонна трава росте висотою до 180 см, в більш холодних же регіонах - до 1 м у висоту і до 1 м в діаметрі. Любить яскраве сонце, може рости на ділянках з легкою тінню. Це ніжна багаторічна рослина має легкий лимонний запах і цитрусовий смак. Листя - світло-зеленого кольору, довге, вузьке, гладке і гостре. Трава багата на вітамін А, антиоксидант. У медицині Цитронеллу використовують для виведення токсинів з організму, для очищення печінки, підшлункової залози, нирок і кишечника. Цитронелла скорочує вміст сечової кислоти і холестерину, виводить надлишкові накопичення жиру. Сприяє активації травлення і обміну речовин. Допомагає при застудах, сприяє зниженню температури, звідси її англійська назва fever grass. Масло цитронелли має антисептичні властивості, використовується як протигрибковий засіб. Стебла лимонної трави традиційно використовуються в кухні народів Азії, як пряна приправа для ароматизації напоїв, а також в якості спецій до страв з риби та птиці. Лимонна трава - одна з трав, яка надає азіатській кухні її незабутній аромат: запах цитруса з ледь вловимими нотками мигдалю. Її додають в якості спецій при приготуванні супів і при тушкуванні. Лимонне сорго прекрасно поєднується з кінзою і червоним перцем. Для використання лимонної трави в кулінарії листя видаляють, залишаючи лише нижню частину стебла.