Насіння Помідорів Перлина Рожева 20 шт , ТМ Геліос
Код товару: 110096
- +
7.00
6.00
Купити
Характеристики:
Місце вирощування
Теплиця, Відкритий грунт
Тип рослини
Детермінантна (низькоросла)
Сорт або гібрид
Сорт
Термін дозрівання
Ранньостиглий
Призначення
Консервування, Свіже споживання
Форма плоду
Округло-овальна
Колір плоду
Рожево-червоний
Виробник
ТМ Геліос
Будьте спокійні за своє замовлення
Надійний інтернет-магазин Працюємо з 2015 року, 1000+ відгуків реальних покупців на сайті.
Ми працюємо з перевіреними постачальниками Усі товари постачальників відповідають стандартам та вимогам законодавства.
Великий асортимент В нашому магазині понад 3500 різноманітних позицій.
Якісне та швидке обслуговування Приємні та досвідчені менеджери проконсультують і допоможуть з Вашим замовленням.
Мінімальна сума замовлення - 250 грн
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:
від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою
Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.
Способи доставки
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Нова Пошта;
Укрпошта;
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Режим роботи
Способи оплати
Онлайн оплата системоюОплата на пошті при отриманні.
- Опис
- відгуків (0)
Опис товару
Помідор Перлинка рожева - даний сорт прекрасно підходить для кімнатного вирощування, а також для садівників аматорів.
Плоди прекрасно підходять для споживання у салатах, а також для маринування.
Особливості сорту:
- належить до раннього періоду дозрівання;
- даний сорт відноситься до низькорослих рослин;
- плоди округло- овальної форми;
- маса плодів 10-25 см;
- недозрілі плоди білого забарвлення, в подальшому смороді набувають рожево-червоного відтінку.
Терміни дозрівання ранні, 85-95 днів від появи сходів. Рослина низькоросла, середньо гілляста, висотою 60-70 см. рожевого кольору, з ніжним смаком.
Сорт ціниться за рясний урожай і стійкість до захворювання фітофторозом. Для цільноплідного консервування, салатного вживання, кулінарної переробки.
























