Насіння Помідорів Перлина Рожева 20 шт , ТМ Геліос
Код товару: 110096
- +
7.00
грн
6.00
грн
Купити
Характеристики:
Тип плоду
Чері
Країна виробник
Україна
Місце вирощування
Відкритий грунт
Тип рослини
Низькоросла
Сорт або гібрид
Сорт
Форма плоду
Округло-овальна
Колір плоду
Рожево-червоний
Термін дозрівання
Ранньостиглий
Будьте спокійні за своє замовлення
Надійний інтернет-магазин Працюємо з 2015 року, 1000+ відгуків реальних покупців на сайті.
Ми працюємо з перевіреними постачальниками Усі товари постачальників відповідають стандартам та вимогам законодавства.
Великий асортимент В нашому магазині понад 3500 різноманітних позицій.
Якісне та швидке обслуговування Приємні та досвідчені менеджери проконсультують і допоможуть з Вашим замовленням.
Мінімальна сума замовлення - 300 грн
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:
від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою
Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.
Способи доставки
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Нова Пошта;
Укрпошта;
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Режим роботи
Способи оплати
Онлайн оплата системоюОплата на пошті при отриманні.
Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!
- Опис
- відгуків(0)
Опис товару
Помідор Перлинка рожева - даний сорт прекрасно підходить для кімнатного вирощування, а також для садівників аматорів.
Плоди прекрасно підходять для споживання у салатах, а також для маринування.
Особливості сорту:
- належить до раннього періоду дозрівання;
- даний сорт відноситься до низькорослих рослин;
- плоди округло- овальної форми;
- маса плодів 10-25 см;
- недозрілі плоди білого забарвлення, в подальшому смороді набувають рожево-червоного відтінку.
Терміни дозрівання ранні, 85-95 днів від появи сходів. Рослина низькоросла, середньо гілляста, висотою 60-70 см. рожевого кольору, з ніжним смаком.
Сорт ціниться за рясний урожай і стійкість до захворювання фітофторозом. Для цільноплідного консервування, салатного вживання, кулінарної переробки.