Каталог
Кошик 0

Насіння Помідорів Перлина Рожева 20 шт , ТМ Геліос

Код товару: 110096

- +
7.00 грн
6.00 грн
Купити
Характеристики:
Тип плоду Чері
Країна виробник Україна
Місце вирощування Відкритий грунт
Тип рослини Низькоросла
Сорт або гібрид Сорт
Форма плоду Округло-овальна
Колір плоду Рожево-червоний
Термін дозрівання Ранньостиглий

Будьте спокійні за своє замовлення

Надійний інтернет-магазин Працюємо з 2015 року, 1000+ відгуків реальних покупців на сайті.
Ми працюємо з перевіреними постачальниками Усі товари постачальників відповідають стандартам та вимогам законодавства.
Великий асортимент В нашому магазині понад 3500 різноманітних позицій.
Якісне та швидке обслуговування Приємні та досвідчені менеджери проконсультують і допоможуть з Вашим замовленням.
Мінімальна сума замовлення - 300 грн

Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:

від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою

Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.

Способи доставки

Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:

Нова Пошта;

Укрпошта;

Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки

Режим роботи

Способи оплати

Онлайн оплата системою
Оплата на пошті при отриманні.

Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!

  • Опис
  • відгуків(0)

Опис товару

Помідор Перлинка рожева - даний сорт прекрасно підходить для кімнатного вирощування, а також для садівників аматорів.
Плоди прекрасно підходять для споживання у салатах, а також для маринування.
Особливості сорту:
  • належить до раннього періоду дозрівання;
  • даний сорт відноситься до низькорослих рослин;
  • плоди округло- овальної форми;
  • маса плодів 10-25 см;
  • недозрілі плоди білого забарвлення, в подальшому смороді набувають рожево-червоного відтінку.
Терміни дозрівання ранні, 85-95 днів від появи сходів. Рослина низькоросла, середньо гілляста, висотою 60-70 см. рожевого кольору, з ніжним смаком.
Сорт ціниться за рясний урожай і стійкість до захворювання фітофторозом. Для цільноплідного консервування, салатного вживання, кулінарної переробки.