Насіння Артішоку фіолетовий 0,5 г , GL Seeds
Код товару: 4823096917849
- +
14.00
Купити
Будьте спокійні за своє замовлення
Надійний інтернет-магазин Працюємо з 2015 року, 1000+ відгуків реальних покупців на сайті.
Ми працюємо з перевіреними постачальниками Усі товари постачальників відповідають стандартам та вимогам законодавства.
Великий асортимент В нашому магазині понад 3500 різноманітних позицій.
Якісне та швидке обслуговування Приємні та досвідчені менеджери проконсультують і допоможуть з Вашим замовленням.
Мінімальна сума замовлення - 300 грн
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:
від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою
Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.
Способи доставки
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Нова Пошта;
Укрпошта;
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Режим роботи
Способи оплати
Онлайн оплата системоюОплата на пошті при отриманні.
Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!
- Опис
- відгуків(0)
Опис товару
Артишок "Фіолетовий" — це корисна, делікатесна культура.
Середньосстиглий сорт (120-130дній) заввишки до 2 м.
Аркуш великий, перисто-розсічений, зелений, суцвіття — кулясті фіолетові кошики діаметром 10-25 см. На рослині 5-7 суцвіть масою до 70-90г.
Зрізають кошики до початку цвітіння.
Рекомендується для використання у свіжому, вареному та консервованому вигляді.
Як вживати: дуже молоді артишоки їдять цілком, середнього віку суцвіття можна консервувати або маринувати. Великі артишоки використовуються частково, вирізаючи нижню частину, верхню та видаляючи ядро. Артишоки, які вже відчинилися, стають практично непридатними для використання. З маринованих, консервованих або сирих артишок готують різноманітні салати.
У відварному вигляді артишоки використовують як гарнір або вживають як самостійну страву. Також артишоки додають у хліб, десерти, пироги, пасту, піцу та інші страви.
Як зберігати: оптимальна температура зберігання артишоку — від 0 до 1 °C.
Корисні властивості: артишоки відомі тим, що виводять з організму токсини та "поганий" холестерин, що сприяє поліпшенню роботи печінки та нормалізації обміну речовин.
Також цей овоч корисний у разі атеросклерозу, гіпертонії та підвищеної кислотності. Відвар з артишокового листя використовують у разі захворювань жовчних шляхів і печінки.