Каталог
Кошик 0

Насіння Баклажанів

Закрити фільтр
Виробник
GL Seeds
Гелиос
Професійне насіння
Семена Украины
Солнечный Март
Показати всі
Колір плоду
Білий
Жовтий
Кремово-білий
Пурпурно-фіолетовий
Світло-бузковий
Показати всі
Країна виробник
Голландія
Італія
Нідерланди
Німеччина
Україна
Показати всі
Сорт або гібрид
Гібрид
Сорт
Термін дозрівання
Ранньостиглий
Середньопізній
Середньоранній
Середньостиглий
Скоростиглий
Показати всі
Форма плоду
Булавоподібна
Витягнуто-грушовидна
Грушовидна
Краплеподібна
Овальна
Показати всі

Режим роботи

Пн-Пт: 9:00 - 18:00 | Сб: 10:00 -16:00 | Нд: вихідний Телефони
Насіння овочів
Сортувати за:
  • 1
  • 2

Баклажан, який прийшов до нас зі Сходу, вважається дуже корисним овочем, що продовжує довголіття. До того ж він дуже смачний, в будь-якому виконанні: смажений, тушкований, консервований. Насіння баклажана користуються величезною популярністю у всіх городників, віддаючим перевагу кращим кулінарним рецептам з родзинкою.

Корисні властивості баклажана

Баклажани рекомендують використовувати при атеросклерозі, захворюваннях серця, судин. Завдяки такій властивості, особливо корисні баклажани в літньому віці. Нерідко їх вводять в дієтичне меню, через те, що низькокалорійна м'якоть швидко засвоюючись, забезпечує наш організм енергією. Велика кількість вітамінів групи В, забезпечує відновлення нервової системи, позбавляючи від безсоння і поганого настрою. Баклажани - це незамінний продукт при цукровому діабеті та відновленні після інсульту. Вміст заліза нормалізує кількість гемоглобіну.

Вибираємо насіння баклажан

Перед висадкою розсади, кожен любитель посівів, запасається насінням. Інтернет-магазин «Зернятко» пропонує купити насіння баклажан з доставкою по Україні, за доступними цінами.

Як і будь-які інші культури, насіння баклажан різних сортів, відрізняються один від одного. Основна відмінність - терміни зростання. За даним критерієм розрізняють:

  • ранні. Від моменту посадки до появи плодів проходить 90-110 днів. Ранні сорти підходять для холодних регіонів з коротким світловим днем;
  • середньостиглі сорти. Період плодоношення настає через 110-150 днів. Підійдуть для регіонів помірного клімату;
  • пізньостиглі. Баклажани таких сортів з'являються приблизно через 150 днів, тому їх рекомендується вирощувати при сприятливих температурних умовах.

Сьогодні споживачеві представлено насіння баклажан, стійких до різних несприятливих умов. Вони мають підвищену витривалість до зміни температури.

При виборі варто звернути увагу на зовнішній вигляд сорту. Селекціонери пішли від їх стандартів. Тепер можна купити насіння баклажан білого кольору, блідо-фіолетового в смужку, які мають форму кулі, груші.

Особливості посадки насіння баклажан

Насіння баклажанів добре проросте тільки в тому випадку, якщо враховувати всі особливості правильної посадки:

  1. ґрунт повинен бути легким, багатим на органіку, з нейтральною або мінімальної кислою реакцією. Якщо кислотність підвищена, ґрунт необхідно провапнувати;
  2. для отримання хорошого врожаю, насіння висаджують після огірків, сидератів, капусти, моркви, цибулі, гарбуза;
  3. уникайте ділянок, де росла картопля, томати, перець;
  4. рослини найкраще висаджувати розсадним методом в другій половині березня. Перед посадкою насіння необхідно вимочити протягом кількох днів. Вони відрізняються нерівномірністю зростання: від 5 до 20 днів;
  5. пересадку у відкритий ґрунт проводять не раніше початку червня. Перед цією процедурою слід загартувати розсаду, періодично виносячи її на вулицю;
  6. рясний полив, необхідний тільки в період активного утворення плодів. Після висадки надмірний полив послаблює рослини. У період дозрівання, полив необхідно знизити, оскільки висока вологість призводить до утворення грибкових уражень.

Інтернет-магазин «Зернятко» представляє вашій увазі найрізноманітніші сорти баклажан. Вся продукція, представлена ​​на сайті, проходить детальний відбір і перевірена на схожість. У каталозі магазина, ви завжди зможете купити насіння баклажан з доставкою по Україні, за демократичними цінами. Надійна схожість нашого насіння, гарантує хороший урожай з гідним смаком.