Каталог
Кошик 0

Насіння капусти кольрабі

Закрити фільтр
Вид капусти
Кольрабі
Колір плоду
Біло-зелений
Білясто-зелений
Світло-зелений
Темно-фіолетовий
Країна виробник
Україна
Сорт або гібрид
Сорт
Термін дозрівання
Пізньостиглий
Ранньостиглий
Фасовка
Міні пакет
Форма плоду
Округла
Плоско-округла

Режим роботи

Пн-Пт: 9:00 - 18:00 | Сб: 10:00 -16:00 | Нд: вихідний Телефони
Насіння Капусти
Сортувати за:

Їстівна частина кольрабі - стебло, яке в надземній частині набуває кулястої або ріповидної форми. На смак капуста кольрабі соковита, солодкувата, без гостроти, характерною для білокачанної капусти. Стебло за смаком нагадує кочеригу ​​капусти, але кольрабі набагато смачніша і соковитіша. У складі капусти кольрабі великий вміст вітаміну С, а також таких вітамінів, як А, В, В2, РР. Крім того продукт багатий цінними мінеральними солями, а також магній, кальцій, фосфор, калій, залізо і кобальт. У складі кольрабі містяться ферменти і в великій кількості рослинні білки і клітковина (калоризатор). М'якоть цієї капусти багата фруктозою, глюкозою, в ній є сполуки сірки, тому вона є досить цінним дієтичним продуктом. Високий вміст в капусті кольрабі вітаміну С пояснює її іншу назву - «північний лимон». Безсумнівно, капуста кольрабі дуже корисна. Особливо її рекомендують вживати дітям і вагітним жінкам. Вживання кольрабі в їжу благотворно впливає на обмін речовин, роботу травної системи, особливо печінки, жовчного міхура, шлунково-кишкового тракту. Високий вміст калію в складі кольрабі сприяє виведенню рідини з організму, а наявність клітковини перешкоджає відкладенню холестерину і грає велику роль в профілактиці і лікуванні атеросклерозу.

Сучасні медичні дослідження довели, що наявність в меню капусти кольрабі - це прекрасна профілактика ракових захворювань товстої і прямої кишки, що обумовлено тим, що цей продукт містить в своєму складі сірковмісні речовини.