Каталог
Кошик 0

Насіння Кінзи нектар коріандр 100 шт , ТМ Геліос

Код товару: 003937

- +
5.00
Купити
Характеристики:
Культура Коріандр

Будьте спокійні за своє замовлення

Надійний інтернет-магазин Працюємо з 2015 року, 1000+ відгуків реальних покупців на сайті.
Ми працюємо з перевіреними постачальниками Усі товари постачальників відповідають стандартам та вимогам законодавства.
Великий асортимент В нашому магазині понад 3500 різноманітних позицій.
Якісне та швидке обслуговування Приємні та досвідчені менеджери проконсультують і допоможуть з Вашим замовленням.
Мінімальна сума замовлення - 300 грн

Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:

від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою

Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.

Способи доставки

Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:

Нова Пошта;

Укрпошта;

Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки

Режим роботи

Способи оплати

Онлайн оплата системою
Оплата на пошті при отриманні.

Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!

  • Опис
  • відгуків(0)

Опис товару

Однорічна трав’яниста рослина. Від сходів до настання товарної придатності 40-50 днів.

Як прянощі використовують зелень, зібрану у фазі розетки і початку стеблування та зрілі висушені плоди.

Зелень називають кінзою, а плоди - коріандром.

Насіння висівають на глибину не більше 2 см при досягненні температури грунту +4-+5°С. Рослина з ароматними соковитими стеблами, висотою до 60 см, із надзвичайно запашним насичено-зеленим листям.

Цвітіння й формування насіння-спеції зазвичай відбуваються в червні-липні.

Відзначається високою продуктивністю аж до сталих заморозків, невибагливістю у вирощуванні.

Свіжий цитрусовий аромат і пряно-солодкуватий смак насіння й свіжозібраного листя чудово розкривається в будь-яких кулінарних стравах, консервації, напоях.

Зелень добре підходить для споживання в сирому вигляді, вишукано доповнюючи смак смаженого м’яса або овочів.

Вирощування: Висівають зазвичай у відкритий ґрунт у квітні після загрози приморозків. Глибина загортання насіння 1 см.

Оптимальна температура для сходів і розвитку +15-20°С. Підрослі паростки потрібно прорідіти до відстані в 25 см.

Краще росте на родючих дренованих ґрунтах, потребує регулярного поливу, але не терпить застою вологи. Зріз стимулює появу нового листя.

Підсівайте кожні два тижні для постійного врожаю зеленого конвеєру.