Насіння Грибной трави пажитник 0.5 г , ТМ Геліос
Код товару: 003952
- +
6.00
Купити
Будьте спокійні за своє замовлення
Надійний інтернет-магазин Працюємо з 2015 року, 1000+ відгуків реальних покупців на сайті.
Ми працюємо з перевіреними постачальниками Усі товари постачальників відповідають стандартам та вимогам законодавства.
Великий асортимент В нашому магазині понад 3500 різноманітних позицій.
Якісне та швидке обслуговування Приємні та досвідчені менеджери проконсультують і допоможуть з Вашим замовленням.
Мінімальна сума замовлення - 300 грн
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:
від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою
Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.
Способи доставки
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Нова Пошта;
Укрпошта;
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Режим роботи
Способи оплати
Онлайн оплата системою
Оплата на пошті при отриманні.
Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!
- Опис
- відгуків(0)
Опис товару
Пажитник – однорічна трав'яниста рослина родини бобових.
До родючості грунту невимоглива, але краще зростає на удобрених, добре освітлених ділянках.
Розмножується насінням (насіння великі, бежевого кольору неправильної форми). Висівають безпосередньо в грунт ранньою весною. Глибина закладення насіння 1,5-2,0 см міжряддя 20-30 см. Сходи з’являються на 7-10 день. Коли рослина утворює 2-3 справжніх листочка, посіви проріджують, залишаючи відстань між рослинами 5-6 см.
Щоб отримати пряну приправу, верхівки рослин зрізують при молочно-воскової стиглості насіння. Зрізані суцвіття досушують, обмолочують, насіння відокремлюють від бур'янів, ще раз підсушують, подрібнюють на кофемолці і зберігають у щільно закритій скляній банці.
Щоб отримати насіння для посіву треба зрізати верхівки стебел, коли боби з насінням побуріють. Їх слід досушити, обмолотити, очистити від домішок, ще раз підсушити і зберігати в паперових пакетах або матерчатих мішечках при кімнатній температурі.
Щіпка подрібненого насіння, надає неповторний смак і запах будь-якій страві. Особливо цінують пажитник народи Закавказзя, широко використовують її як пряність, яка надає неповторний смак і грибний аромат підливам до каш, картопляним і овочевих пюре, різних супів, борщу і т.д.