×
Каталог
Кошик 0

Міцелій Печериця королівська коричнева, 10 г

Код товару: 00441

Немає в наявності
Повідомити про наявність
Характеристики:
Виробник Насіння країни
Країна виробник Україна
Мінімальна сума замовлення - 300 грн

Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:

від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою

Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.

Способи оплати

Онлайн оплата 

Оплата на пошті при отриманні.

Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!


  • Опис
  • відгуків(0)

Опис товару

Відрізняється від більш поширеної білої печериці кольором капелюшка і більш насиченим грибним смаком і ароматом. Багато хто віддає перевагу саме цього різновиду печериці, прирівнюючи її за смаковими якостями до білого гриба. Кращими смаковими якостями володіють молоді гриби. Інструкція по вирощуванню.При вирощуванні печериць використовуються наступні склади компосту: Варіант 1. Солома свіжа неперегнивша суха - 12 кг, пташиний, кінський або коров'ячий гній (свіжий) - 8 кг; час підготовки 24-26 днів.Підготовка компосту: пошарово укладаючи солому і гній, утворюємо штабель (бурт). Після укладання бурт щодня поливають, не даючи йому пересихати, «болото» утворювати не потрібно. Перетрушувати таким чином, щоб зовнішні шари бурту виявилися всереДині а внутрішні - зовні 4-5 разів протягом всього періоду підготовки субстрату. Ознакою готовності субстрату є зникнення запаху аміаку.Готовий компост укладається в грядки (відкритий грунт) шаром не менше 10 см, в ящики і поліетиленові мішки - шаром не менше 20 см. Варіант 2 (який не потребує підготовки). 20 кг готового перегною (гній, що пролежав більше року, без запаху аміаку) будь-якого, крім свинячого. Норма посадки: глибина посадки 5-7 см. Посів проводиться пучками міцелію в лунки на відстань 15-18 см одна від одної. На час заростання міцелієм грядка захищається від пересихання соломою або мішковиною. Після розростання міцелію (12-15 днів) поверхню компосту вкривають землею (ґрунт, змішаний з торфом у співвідношенні 1: 1 або просто городним грунтом) висотою 2 см (6-7 кг). Плодоношення: оптимальний температурний режим 16-29 С, режим освітлення день-ніч або 4 год на добу в закритих приміщеннях, сприятлива вологість повітря повинна бути не нижче 85%. Приблизно через 20-30 днів з'являться перші гриби. Плодоношення протікає хвилеподібно і триває протягом 6 тижнів, період між хвилями 7-10 днів. Врожайність 18 кг за три хвилі. Норма витрати: одна упаковка розрахована на 20 кг компосту. Вирощування печериць на присадибній ділянці.На відкритих ділянках печериці ростуть в тінистих місцях, в півтіні - під деревами, кущами, в малиннику, на грядках полуниці, з затінених сторін за госп. будівлями і парканами, де їм не можуть пошкодити прямі сонячні промені.Грунт на S = 2,5-3 кв.м. необхідно збити. На розпушену поверхню посіяти міцелій. Потім зверху рівномірним шаром 5-7 см розсипати компост.Плодоносити грибниця почне через 2-2,5 місяця, до цього часу видимих ​​змін на поверхні грунту не помітно. Плодоношення триває в період з ранньої Вагани до пізньої осені. Протягом усього цього періоду можна печериці та висаджувати. Врожайність культивується печериці дуже висока - з 1 кв.м. до 12 кг грибів за місяць.Дуже важливим фактором для успішного вирощування грибів є кислотність грунту. Оптимальне значення кислотності Ph = 7-7,5. Більш кислий грунт (число Ph менше) необхідно розкислювати поливом розчином негашеного вапна (100 г вапна на 5 л води на 1 кв.м.).

Вас також зацікавить