Міцелій Глива рожева (грибні палички), 20 шт
Код товару: Грибные палочки-864
Будьте спокійні за своє замовлення
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:
від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою
Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Нова Пошта;
Укрпошта;
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Режим роботи
Онлайн оплата системою
Оплата на пошті при отриманні.
Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!
- Опис
- відгуків(0)
Опис товару
Продукція розфасована в герметичні пакети для збереження необхідного мікроклімату. З тильного боку упаковки знаходиться прозоре віконце, завдяки якому можна переконається в збереження якості міцелію. Один з найбільш екзотичних, теплолюбних і швидкозростаючих сортів гливи. Має незвичайний колір, оригінальний аромат і приємний, декілька маслянистий смак. Зібрані гриби зберігають у холодильнику не більше 3-х діб, оскільки в подальшому вони набувають рибний запах. За поживними і корисними властивостями, а також за способом приготування глива рожева схожа з гливи звичайної. ВИБІР І ПІДГОТОВКА ДЕРЕВИНИ: • Підходять пні і колоди листяних порід d≥15 см., що лежали не довше ніж 4 міс після рубки, з корою і без явних ознак зараження іншими грибами . • В день інокуляції колоду розпилюють на відрізки 30-50 см. • З торців і по периметру, в шаховому порядку, на відстані 10-15 см, свердлять отвори d 1 см, h 5-6 см - в колоді мінімум 20, в пні - 40 (рис. 1). Чим більше паличок, тим швидше почнеться плодоношення. • 2-3 дня колоди вимочують у воді, а пні поливають (рис.2). надлишком води дають стекти. свежеспіленного (до 1 міс) деревину можна інокулювати НЕ вимочуючи. Інокуляцію ДЕРЕВИНИ: • Пни інокуліруют наВагані, колоди - за 2-6 міс. до висадки. Чистими руками палички вставляють до упору і закривають отвори пластиліном або бджолиним воском (рис.3). • При інокуляції в серпні-вересні, колоди відразу висаджують у відкритий грунт, не чекаючи заростання. • Рекомендується забезпечити колоду биркою з назвою і датою інокуляції. ІНКУБАЦІЯ (заростання): • Колода ставлять в темному сирому місці (підвал, сарай) в чорний пакет з отворами Ø 0,5-2 см для вентиляції і зав'язують його. Пни накривають вологою соломою (мішковиною) і не допускають її висихання, або обв'язують такий же плівкою (рис.4). • При сприятливих умовах - температурі 22-26 ° С і відносна. вл. повітря 85-90% - колода заросте десь за 2-3 міс. При більш низьких показниках термін заростання збільшується. ВИСАДКА НА Плодоношення: • У відкритий грунт висаджують з квітня по вересень, в ємності - цілий рік *. Місце для плодоношення вибирають затінене і добре утримує вологу. • Заросле колоду закопують на 1 / 3-1 / 2, поклавши на дно ямки добре зволожені листя, тирсу або солому. Плодоношення І ВРОЖАЙНІСТЬ: • Перший урожай очікуйте в поточному році, якщо висадка в землю була наВагані-влітку, і в наступному, якщо восени. • При сприятливих умовах буде плодоносити хвилями, з травня по жовтень. В залежності від розміру і щільності деревини це триватиме 3-7 років (рис.5). • Урожайність - 15-30% від маси деревини, максимальна - на 2-3-й рік. Зовнішній вигляд гриба і врожайність залежать від погодних умов. Догляд: • Важливо підтримувати вологість грибниці, крапельно поливаючи грунт навколо, особливо в суху жарку погоду. Після збору врожаю полив припиняють на 7-14 днів, потім відновлюють. • Влітку грибницю оберігають від прямих сонячних променів, а на зиму вкривають від морозу листям, землею. * Для вирощування грибів в теплиці і зручності пересування, грибницю висаджено ють в ємність з торфом (землею).