×
Каталог
Кошик 0

Міцелій Польський гриб, 10 г

Код товару: 00434

Немає в наявності
Повідомити про наявність
Характеристики:
Виробник Насіння країни
Країна виробник Україна
Мінімальна сума замовлення - 300 грн

Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:

від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою

Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.

Способи оплати

Онлайн оплата 

Оплата на пошті при отриманні.

Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!


  • Опис
  • відгуків(0)

Опис товару

Польський гриб - гриб роду Моховик. У деяких класифікаціях його - як і Вагаь рід Моховик - включають в рід Боровиків. Інші назви гриба - коричневий гриб, панський гриб і моховик каштановий. Діаметр капелюшка становить 4-12 см (до 15 см), капелюшок має напівкруглу, опуклу, пізніше подушковидну і навіть плоску форму. Колір - каштаново-коричневий, темно-бурий або шоколадно-коричневий. М'якоть м'ясиста, щільна, білувата або жовтувата, в капелюшку м'якоть на зрізі злегка синіє, потім знову стає світлою, в ніжці синіє і потім буріє. Запах приємний, грибний. Ніжка 4 - 12 см заввишки і 1 - 4 см завтовшки, циліндрична, волокниста, колір світло-коричневий, бурий або жовтий з червоно-коричневими волокнами, вгорі і внизу світліша. Використовується в багатьох стравах з грибів, а також придатний для сушки і маринування. Інструкція з вирощування міцелію Польського гриба.У затемненому місці, на площі 2,5-3 м², заглибитися на 30 см, і наповнити поживною сумішшю. Перший шар: (вистилається на дно) опале листя, траву або кору деревини (10 см). Другий шар: лісовий перегній або земля з-під дерев (10 см). Потім рівномірно по всій площі розсипати сухий міцелій попередньо змішаний з 1 л сухого ґрунту. Третій шар: рослинні залишки, як і в першому шарі, але товщиною 3 см. Четвертий шар: городній грунт (3-5 см). Після посіву зволожувати крапельним способом.Перші гриби через 1,5-2 місяці, потім кожні 1-1,5 тижні.

Вас також зацікавить