Насіння Мікрозелені гірчиці Зорянка 10 г , ТМ Геліос
Код товару: 003934
- +
24.00
Купити
Характеристики:
Вид салату
мікрозелень
Термін дозрівання
Ранньостиглий
Країна виробник
Україна
Колір
Жовто-зелений
Будьте спокійні за своє замовлення
Надійний інтернет-магазин Працюємо з 2015 року, 1000+ відгуків реальних покупців на сайті.
Ми працюємо з перевіреними постачальниками Усі товари постачальників відповідають стандартам та вимогам законодавства.
Великий асортимент В нашому магазині понад 3500 різноманітних позицій.
Якісне та швидке обслуговування Приємні та досвідчені менеджери проконсультують і допоможуть з Вашим замовленням.
Мінімальна сума замовлення - 300 грн
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:
від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою
Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.
Способи доставки
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Нова Пошта;
Укрпошта;
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Режим роботи
Способи оплати
Онлайн оплата системою
Оплата на пошті при отриманні.
Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!
- Опис
- відгуків(0)
Опис товару
Гірчиця - це не лише соус і приправа, але ще і дуже корисний, незвичайний, смачний і декоративний микрогрин. Є багато сортів, що відрізняються за кольором, смак у них плюс-мінус однаковий.
Корисні властивості мікрозелені гірчиці:
У формі свіжої мікрозелені гірчиця покращує загальний імунітет і опірність організму хворобам, вірусам, радіаційній дії і іншим захворюванням, зміцнює посудини і кровообіг. При регулярному вживанні микрогрина гірчиці відмічено поліпшення апетиту, усього травлення і прискорення метаболізму. Корисний продукт для тих, що худнуть, діабетиків і сердечників.
У складі мікрозелені гірчиці :
Залізо, кальцій, магній, фосфор, калин, натрій.
Вітаміни А, багато З, В1, В2, Е, До, РР, і інші.
Жирні кислоти Омега 3 і 6.
Харчові волокна.
Сорти мікрозелені гірчиці мають свої особливості по складу. Наприклад, біла гірчиця містить селен і рутин, а червона - потужні антиоксиданти.
Мікрозелень гірчиці в кулінарії:
Але все таки микрогрин гірчиці це про кулінарію.
Смак - гіркуватий, віддалено схожий із зернами, але легше, насичений і вишуканий одночасно. Ця пікантність додасть різноманітності м'ясу і рибі, прикрасить суп і перетворить овочевий салат. Відмінний вибір для сніданків - пробита з авокадо або просто на бутерброді мікрозелень гірчиці пробудить організм і заведе травлення. Прекрасна для пікантних смузи і як основа для соусів. Перегрівати не варто - втрачає і смак, корисність.
Мікрозелень Гірчиці - особливості вирощування:
Способи вирощування - тут і грунтовий, на альтернативних субстратах і гідропоніка. Потрібне замочування на 8-12 ч. Після посадки лоток накрити плівкою і в тепле місце (оптимальний 24 градуси) для пророщування на 3-4 дні.
Сіємо на грунті і торфі, на всілякі килимки (мін вата, джут, кокос і т.д), вермикулит, перліт, вата.
Субстрат вологий, але не мокрий, як віджата губка. Користуйтеся пульверизатором 2-3 рази в день, орієнтир - пружність листя.
Після пророщування лоток перемістити на непряме сонце або штучне освітлення.
Перше листя залежно від способу буде через 5-7 днів. Зрізувати микрогрин гірчиці від 6 до 12 см але є сорти і по 20 см Пробуйте на смак і текстуру.
Зберігати мікрозелень гірчиці в герметичному контейнері в холодильнику. Спожити зрізаний микрогрин краще за добу після збору, далі корисні властивості поступово втрачаються.