×
Каталог
Кошик 0

Насіння червонокачанної капусти

Закрити фільтр

Режим роботи

Пн-Пт: 9:00 - 18:00 | Сб: 10:00 -16:00 | Нд: вихідний Телефони
На головну
Сортувати за:
Нажаль тут ще нічого немає:(

Червонокачанна капуста відрізняється від білокачанної не тільки синьо-фіолетовим забарвленням, а й хімічним складом (калоризатор). Вона містить більше вітаміну С і білка, а також краще зберігається протягом тривалого часу, не втрачаючи корисних властивостей.

Червонокачанну капусту також використовують в лікувальних цілях, зокрема для профілактики захворювань шлунка. Червонокачанна капуста - прекрасне джерело біологічно активних речовин. Регулярне вживання її в їжу сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань і білокрів'я. Вивчення біохімічного складу рослин показало, що в листі містяться антибактеріальні речовини, що перешкоджають розвитку туберкульозної палочки. Антоціани, що додають листю фіолетове забарвлення, мають антиоксидантні і антирадіаційні властивості. Встановлено, що вони регулюють проникність стінок кровоносних судин, що підвищують їх роль в попередженні судинних захворювань.