Каталог
Кошик 0

Міцелій Глива рожева, 10 г

Код товару: 00424

Немає в наявності
Повідомити про наявність
Характеристики:
Країна виробник Україна

Будьте спокійні за своє замовлення

Надійний інтернет-магазин Працюємо з 2015 рок, 1000+ відгуків реальних покупців на сайті.
Ми працюємо з перевіреними постачальниками Усі товари постачальників відповідають стандартам ти вимогам законодавства.
Великий асортимент В нашому магазині понад 3500 різноманітних позицій.
Якісне та швидке обслуговування Приємні та досвідчені менеджери проконсультують і допоможуть з Вашим замовленням.
Мінімальна сума замовлення - 300 грн

Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:

від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою

Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.

Способи доставки

Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:

Нова Пошта;

Укрпошта;

Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки

Режим роботи

Способи оплати

Онлайн оплата системою
Оплата на пошті при отриманні.

Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!

  • Опис
  • відгуків(0)

Опис товару

Міцелій гриба Глива Рожева - один з найсмачніших їстівних грибів. Капелюшок розміром 3-8см, язикоподібний або округлий, спочатку насичено-рожевий, слабо вдавлений або випуклий, волокнистий, з тонким загорнутим краєм, пізніше білувато-рожевий, з жовтуватими вкрапленнями, тонкий, з тонким опущеним краєм. Ніжка довжиною 1-2см і діаметром 0,5-1см, бічна, вигнута, звужена, білувато-рожева. Спочатку червоно-рожева, пізніше білувато-рожева, жовто-помаранчева. М'якуш тонка, ніжна, біла, рожева, без особливого запаху. Страви з гливи при будь-якому способі приготування зберігають корисні властивості і яскраво виражений грибний смак і аромат. Глива рожева є прекрасним засобом від хвороб шлунка, в тому числі рано- і язво-загоює. Легко вирощується в культурі на соломі, відходах бавовни і кукурудзи, зростає черепицеподібними групами, зростками. Вирощування грибів на деревині.Гливу вирощують на деревних цурках в теплицях або підвалах, в тінистих місцях на присадибній ділянці. Свіжозрубані стовбури осики, тополі або дуба розпилюють на цурки завдовжки 30-40 см і діаметром 15-25 см. У підготовлених відрізках свердлять отвори глибиною 4-5 см і діаметром 2 см або роблять Надпіли по всій площі, або зарубки сокирою. У ці отвори кладуть трохи міцелію, після закривають шматочками кори, трісками, тирсою або мохом, щоб грибниця вивалюється з них. Повітря в приміщенні повинен бути з відносною вологістю 90%. При меншій вологості можна розпорошувати (розбризкувати) воду. Через 2-3 місяці міцелій гриба пронизує всі чурки. Надалі чурки можна винести з приміщення і кожну цурку прикопати в землю на 10-15 см завглибшки в затінене місце, куди не потрапляють прямі промені сонця. А можна висаджувати відразу в саду, до того ж в будь-який час року, навіть взимку. Морозов міцелій не боїться. У цей період необхідно поливати чурки. Гриби, висаджені на деревині, ростуть 5-6 років. Норма витрати: однієї упаковки міцелію досить на 50кг деревини. Вирощування грибів на рослинних решткахЯк субстрат використовується солома або лузга соняшника. Солома і лузга повинні бути хорошої якості, без ознак гниття і цвілі. Перед обробкою солому бажано подрібнити до 3-7 см. Подрібнення робить солому компактної і більш доступною для ферментів міцелію. Для домашніх умов можна використовувати прості варіанти пастеризації, наприклад, окропом. Субстрат заливають водою з температурою 80-90 С і витримують 3-4 години для лушпиння або 7-8 годин для соломи. Потім воду зливають, а субстрат повинен охолонути до температури 20-30 С. Перед посівом міцелію визначають вологість субстрату: якщо стиснути субстрат в руці, то між пальцями повинні проступити крапельки води, що відповідає оптимальній вологості субстрата- 70%. Потім субстрат перемішують з міцелієм. Готовий компост помістити в поліетиленовий прозорий мішок. Зав'язати. Для повітрообміну зробити по всій площі пакета кілька надрізів розміром 3-5 см. Вийшов готовий грибний блок. Плодоношення. Пророщування міцелію триває 15-18 діб при температурі 14-28 С. При плодоносінні використовується природна і активна вентиляція. Висвітлювати субстратні блоки слід тільки під час плодоношення, а на відкритих ділянках і в приміщеннях з вікнами нормальним вважається режим день-ніч. У тих місцях, де з'явилися зачатки плодових тіл, акуратно роблять надрізи плівки. Плодоношення проходить хвилями 2-3 тижні через 5-7 днів між хвилями. Найбільший урожай приносять перші три хвилі. Урожайність 35-40% від ваги субстрату. Норма витрати: 2% міцелію від загальної маси увлаженного, запареного субстрату.

Схожі товари

Вас також зацікавить