Каталог
Кошик 0

Міцелій Гливи королівська, 10 г ТМ Насіння України

Код товару: 4820233490098

- +
33.00
Купити
Характеристики:
Країна виробник Україна

Будьте спокійні за своє замовлення

Надійний інтернет-магазин Працюємо з 2015 року, 1000+ відгуків реальних покупців на сайті.
Ми працюємо з перевіреними постачальниками Усі товари постачальників відповідають стандартам та вимогам законодавства.
Великий асортимент В нашому магазині понад 3500 різноманітних позицій.
Якісне та швидке обслуговування Приємні та досвідчені менеджери проконсультують і допоможуть з Вашим замовленням.
Мінімальна сума замовлення - 300 грн

Безкоштовна доставка для негабаритних товарів на замовлення:

від 1200 грн - Укрпоштою
від 1500 грн - Новою Поштою

Замовлення оплачені онлайн обробляється в першу чергу. При 100% передплаті ви заощаджуєте не сплачуючи перевізникам 2% за послуги перерахунку коштів.

Способи доставки

Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:

Нова Пошта;

Укрпошта;

Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки

Режим роботи

Способи оплати

Онлайн оплата системою
Оплата на пошті при отриманні.

Google Pay та Apple Pay. СКОРО!!!!!

  • Опис
  • відгуків(0)

Опис товару

Глива королівська - чи не найсмачніший гриб серед глив, про що і говорить її назва. Це м'ясистий щільний гриб, він легко вирощується і добре росте на твердих породах дерева. Вирощування грибів на деревині. Гливу вирощують на деревних цурках в теплицях або підвалах, в тінистих місцях на присадибній ділянці. Свіжозрубані стовбури осики, тополі або дуба розпилюють на цурки завдовжки 30-40 см і діаметром 15-25 см. У підготовлених відрізках свердлять отвори глибиною 4-5 см і діаметром 2 см або роблять надпили по всій площі, або зарубки сокирою. У ці отвори кладуть трохи міцелію, після закривають шматочками кори, трісками, тирсою або мохом, щоб грибниця не вивалювалася з них. Повітря в приміщенні повинне бути з відносною вологістю 90%. При меншій вологості можна розпорошувати (розбризкувати) воду. Через 2-3 місяці міцелій гриба пронизує всі чурки. Надалі чурки можна винести з приміщення і кожну цурку прикопати в землю на 10-15 см глибини в затінене місце, куди не потрапляють прямі промені сонця. А можна висаджувати відразу в саду, до того ж в будь-який час року, навіть взимку. Морозів міцелій не боїться. У цей період необхідно поливати чурки. Гриби, висаджені на деревині, ростуть 5-6 років. Норма витрати: однієї упаковки міцелію досить на 50кг деревини. Вирощування грибів на рослинних рештках Як субстрат використовується солома або лузга соняшника. Солома і лузга повинні бути хорошої якості, без ознак гниття і цвілі. Перед обробкою солому бажано подрібнити до 3-7 см. Подрібнення робить солому компактною і більш доступною для ферментів міцелію. Для домашніх умов можна використовувати прості варіанти пастеризації, наприклад, окропом. Субстрат заливають водою з температурою 80-90 С і витримують 3-4 години для лушпиння або 7-8 годин для соломи. Потім воду зливають, а субстрат повинен охолонути до температури 20-30 С. Перед посівом міцелію визначають вологість субстрату: якщо стиснути субстрат в руці, то між пальцями повинні проступити крапельки води, що відповідає оптимальній вологості субстрата- 70%. Потім субстрат перемішують з міцелієм. Готовий компост помістити в поліетиленовий прозорий мішок. Зав'язати. Для повітрообміну зробити по всій площі пакета кілька надрізів розміром 3-5 см. Вийшов готовий грибний блок. Плодоношення. Пророщування міцелію триває 15-18 діб при температурі 14-28 С. При плодоношенні використовується природна і активна вентиляція. Висвітлювати субстратні блоки слід тільки під час плодоношення, а на відкритих ділянках і в приміщеннях з вікнами нормальним вважається режим день-ніч. У тих місцях, де з'явилися зачатки плодових тіл, акуратно роблять надрізи плівки. Плодоношення проходить хвилями 2-3 тижні через 5-7 днів між хвилями. Найбільший урожай приносять перші три хвилі. Урожайність 35-40% від ваги субстрату. Норма витрати: 2% міцелію від загальної маси зволоженного, запареного субстрату.

Схожі товари

Вас також зацікавить