Каталог
Кошик 0

Насіння для чудо-городу

Назад
14.03.2021

Уявіть дачні сотки, на яких ростуть кабачки і перець різних кольорів, святкове морквина, томати з великими плодами, желтобокая гарбуз і городня королева-капуста. Ароматна зелень прикрашає грядки. Так виглядає сучасний город - яскравий, красивий, «пахучий» і урожайний.

Частина такого успіху - це правильний вибір насіння. Інтернет - магазин «Зернятко» пропонує багатий вибір городніх культур. Ми враховуємо всі особливості сьогоднішнього життя: брак часу, зайнятість на роботі та вдома і тому пропонуємо невибагливі і стійкі сорти і гібриди з високими смаковими якостями.

Каталог нашого магазину - це справжній путівник у світі зелених рослин. У ньому можна знайти як добре знайомі й улюблені городниками культури, так і рідкісні, деколи екзотичні, але цікаві рослини, які неважко виростити на своїй ділянці.

Редька позбавляє від каменів і піску в нирках і сечовому міхурі, лікує легеневі захворювання. Підвищує лактацію у годуючих жінок.

Томат - зміцнює серце, судини, усуває авітаміноз, камені в нирках.

Морква показана при сечокам'яної хвороби. З давніх-давен відомі її ранозагоювальні властивості при лікуванні опіків, виразок, обморожень та інших уражень шкіри. Це ефективний засіб при геморої.

Ревінь - бадьорить і освіжає. Він один з чемпіонів за змістом мікроелементів. Лікує замки, шлунково-кишкові захворювання. Смачний в компотах, джемах, пирогах.

Ароматна петрушка відновить сили, збільшить гемоглобін в крові. Вона зміцнює ясна, лікує нирки, простатит, очні хвороби.

Капуста - помічник в боротьбі з виразкою шлунка і кишечника, з цукровим діабетом і ожирінням, при гепатиті, кашлі, запорах.

Огірки - низькокалорійні, тому показані при ожирінні, позбавлять від шлаків. Незамінні в лікувальному харчуванні при захворюванні печінки, шлунка, нирок.

Квасоля - природний антибіотик. Її властивості використовують в комплексній терапії при лікуванні діабету, гіпертонії, каменів в нирках.

Редис - справжнє полівітамінний засіб ранньою весною. Він додає сили, допомагає при кашлі, діатезі у дітей, алергії, покращує кровообіг.

Городні культури з каталогу насіння інтернет - магазину «Зернятко» - джерела вітамінів, краси, здоров'я і довголіття.

Ми допоможемо вам легко домогтися успіху і досягти врожайних висот.