Спаржевий салат - високоврожайна, холодостійка, придатна для зберігання взимку культура. Листя по живильній цінності в чотири рази перевершують качанний салат. У їжу використовують також стебло, очищений від шкірки. Стебла можуть зрівняється зі спаржею та селерою. Їх смажать, тушкують, відварюють, і заготовляють про запас - солять, маринують, сушать, заморожують. "СВІТЛАНА" - середньо-стиглий сорт (110-120 днів). Маса листя з однієї рослини близько 600 г, їстівна маса стебла - близько 200 р. Загальна врожайність - 4-5 кг/м2. Для ранньої продукції вирощують через розсаду. Для зимового зберігання висівають у відкритий грунт з кінця травня до кінця червня. Перед заморозками прибирають з коренем, обрізають листя на нижніх частинах стебла, і поміщають в сховище.
Нема відгуків
Замовлення зі 100% оплатою обробляються в першу чергу.
При 100% передоплаті ви не сплачуєте перевізникам послуги перерахунку коштів.
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів при замовленні:
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Пн-Пт: 9:00 - 18:00 | Сб: 10:00 -16:00 | Нд: вихідний
Тел: