Японська пучкова цибуля, популярний в азіатській кухні, і який використовується у всіх кулінарних стравах - від смаженої картоплі до супів і салатів. У нього ніжні стебла з блакитно-зеленим листям, які виростають до 45 см у висоту, ароматні, з м'яким смаком, не дуже гострі. Підгортання зростаючих рослин допомагає відбілити стебла і зробити їх більш довгими. Цей сорт можна збирати на будь-якому етапі розвитку, від крихітного до повністю дозрілого (близько 60 днів після сходів). Біла частина стебла має розміри 20-25 см в довжину. Багаторічна цибуля, яка не утворює цибулину, вона легко розмножується діленням. Із кожної насінинки виростає група з 5-9 стебел. Цей сорт любить холод, краще росте ранньою весною і восени, добре зимує, але може бути зібраний в будь-який час, як в однорічній так і багаторічній культурі.
Нема відгуків
Замовлення зі 100% оплатою обробляються в першу чергу.
При 100% передоплаті ви не сплачуєте перевізникам послуги перерахунку коштів.
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів при замовленні:
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Пн-Пт: 9:00 - 18:00 | Сб: 10:00 -16:00 | Нд: вихідний
Тел: