Міцелій гриба Підберезник звичайний - найсмачніший з трубчастих грибів. Широко застосовується в кулінарії: його маринують, сушать, солять або смажать. Особливо смачні молоді гриби, вони можуть використовуватися без попереднього відварювання для приготування гарячих страв, для засолу, маринування і для сушіння. Інструкція з вирощування міцелію гриба Підберезник звичайний:У затемненому місці, на площі 2,5-3 м², заглибитися на 30 см, і наповнити поживною сумішшю. Перший шар: (вистилається на дно) опале листя, траву або кору деревини (10 см). Другий шар: лісовий перегній або земля з-під дерев (10 см). Потім рівномірно по всій площі розсипати сухий міцелій попередньо змішаний з 1 л сухого ґрунту. Третій шар: рослинні залишки, як і в першому шарі, але товщиною 3 см. Четвертий шар: городній грунт (3-5 см). Після посіву зволожувати крапельним способом.Перші гриби Підберезник звичайний з'являться через 1,5-2 місяці, потім кожні 1-1,5 тижні.
Нема відгуків
Замовлення зі 100% оплатою обробляються в першу чергу.
При 100% передоплаті ви не сплачуєте перевізникам послуги перерахунку коштів.
Безкоштовна доставка для негабаритних товарів при замовленні:
Доставка здійснюється кожен робочий день компаніями перевізниками:
Період обробки замовлень 1-2 дні до відправки
Пн-Пт: 9:00 - 18:00 | Сб: 10:00 -16:00 | Нд: вихідний
Тел: